Αλυσίδα ζαχαροπλαστείων που έχει δώσει το δικό της στίγμα στη νεότερη ιστορία της ζαχαροπλαστικής τέχνης στον τόπο μας. Δημιουργοί ο Νίκος και η Δέσποινα Ρούλια, που ξεκίνησαν στο εμπορικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας με ένα μικρό ζαχαριπλαστείο με το όνομα Despina.
Το όνομα της Despina έχει ταυτιστεί με τη νεότερη ιστορία της ζαχαροπλαστικής τέχνης στον τόπο μας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Δέσποινα Ρούλια, άτομο ανήσυχο και δημιουργικό, πειραματιζόταν πίσω από τους πάγκους του εργαστηρίου της, αναζητώντας νέους γευστικούς συνδυασμούς. Το όνομα «Ρούλια» ήταν ήδη γνωστό στους καταναλωτές από την ομώνυμη βιομηχανία μπισκότων που άνθισε τη δεκαετία του '70. Με τον καιρό τα ηνία της εταιρείας περνούν στα χέρια της νεότερης γενιάς Ρούλια. Ο Γιώργος, η Τέττα και ο Λουκάς, με μεγάλο όπλο τους το μιλφέιγ, έχουν καταφέρει να απογειώσουν το brand name Despina με ένα κύκλο εργασιών που συνεχώς διευρύνεται. Κατακτώντας το χώρο της ζαχαροπλαστικής επεκτείνεται και στο catering. Και σε αυτόν τον τομέα η επιτυχία έρχεται αμέσως, αφού η ποιότητα που συνδυάζεται με επαγγελματισμό, είναι μια συνταγή που δεν πέφτει ποτέ έξω.
Παρέχεται από την εταιρεία εκπαίδευση τόσο του FRANCHISEE όσο και του προσωπικού. Η αρχική εκπαίδευση του κοινού κρατάει για 1-2 περίπου μήνες και παρέχεται συνεχώς.
Pour plus d'informations sur le réseau, s'il vous plaît remplir le formulaire ci-dessous: