Η ανάπτυξη των καταστημάτων θα πρέπει να είναι πλέον των 150 ατόμων, με ανάλογο εξωτερικό χώρο, φαγητά βασισμένα σε υλικά πρώτης ποιότητας, παρασκευασμένα πατροπαράδοτα.
Η εταιρία ξεκίνησε από ένα μικρό μεζεδοπωλείο της Θεσσαλονίκης και σήμερα έχει εξελιχθεί στην πρώτη αλυσίδα ουζερί στην Ελλάδα.
Κατοχυρωμένο σήμα, ενημερωτικός φάκελος, οικονομοτεχνικές μελέτες, περιοχές αποκλειστικότητας, εκπαίδευση, διαφήμιση, έρευνα & ανάπτυξη, οργάνωση & αρχική λειτουργία κ.λπ.
Pour plus d'informations sur le réseau, s'il vous plaît remplir le formulaire ci-dessous: