LA PASTERIA
Η ιστορία ξεκινάει το 1995, όταν το 1ο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στο Κολωνάκι. Το όραμα & οι αξίες της La Pasterria είναι το να προσφέρει στους λάτρεις της γαστρονομίας, του ποιοτικού φαγητού ...
Η ιστορία ξεκινάει το 1995, όταν το 1ο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στο Κολωνάκι. Το όραμα & οι αξίες της La Pasterria είναι το να προσφέρει στους λάτρεις της γαστρονομίας, του ποιοτικού φαγητού ...
Διαφορετικά είδη noodles, πιάτα με ρύζι, σούπες και φρέσκιες σαλάτες καθώς και σπεσιαλιτέ που έχουν σαν βάση το κοτόπουλο, το μοσχάρι, το χοιρινό, την πάπια και τις γαρίδες.
Η ανάπτυξη των καταστημάτων θα πρέπει να είναι πλέον των 150 ατόμων, με ανάλογο εξωτερικό χώρο, φαγητά βασισμένα σε υλικά πρώτης ποιότητας, παρασκευασμένα πατροπαράδοτα.
Εύγευστα προϊόντα φαγητού, ποικιλία καφέ και ροφημάτων, καθόλη την διάρκεια της ημέρας σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον.